• Bel 0900-1234682
    en reserveer
  • of mail
Gotcha outdoor lasergame faq
u bevindt zich hier: home » veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen Outdoor Lasergames

Opsomming van de veelgestelde vragen over outdoor lasergames

Waar is het spel te spelen?

Gotcha kan op elke locatie het spel spelen. Wij kunnen zowel in gebouwen als buiten spelen. Ook op een bedrijfsterrein is het mogelijk ons spel te spelen. Een leuk stuk bos in het leukste om te spelen. Als er voldoende mogelijkheden zijn om je als deelnemer te verstoppen dan is ons spel daar te spelen.

Indien jullie gebruik maken van een bosgebied adviseren wij om vooraf te overleggen met de eigenaar/beheerder of dit is toegestaan.

terug naar boven

Hoe groot moet het terrein zijn?

Indien we gaan spelen in het bos adviseren we een bosgebied van ca. 100 x 100 meter voor max. 24-26 spelers tegelijk.

terug naar boven

Welke eisen gelden er om de lasergames binnen te spelen?

Indien we binnen gaan spelen zullen er voor de spelers voldoende mogelijkheden moeten zijn om zich te kunnen verschansen. Voor het spelen van het spel is het niet noodzakelijk dat de ruimte wordt verduisterd, voor de spanning is het wel leuker.

terug naar boven

Wordt er bij slecht weer ook gespeeld?

Wij spelen het spel bij regen gewoon door. De apparatuur is hiertegen bestand. Onze ervaring is dat het toch meestal meevalt met de weersomstandigheden. Slecht 5 % van de totale tijd valt er regen. In zeer extreme situaties kunnen we annuleren, dit komt echter bijna niet voor..

terug naar boven

Is de laserstraling gevaarlijk?

Absoluut ongevaarlijk. We werken met infrarood licht, dit is hetzelfde als de afstandbediening van de tv. Ook voor zwangere dames is spelen geen enkel probleem.

terug naar boven

Hoe lang duurt een spel?

Een spel duurt ca. 15 minuten. Na deze tijd komt iedereen terug op het centrale punt en wordt het volgende spel gestart.

terug naar boven

Kunnen de spelers het gehele spel doorspelen?

Bij het begin van het spel krijgen de spelers een vooraf bepaald aantal "levens" Als deze zijn opgebruikt kun je bij enkele spelvarianten weer nieuwe halen bij de spelbegeleider. Om het spannender te maken is dit verderop in de speeltijd niet meer het geval.

terug naar boven

Krijg ik kleding van jullie?

Als we buiten spelen zorgen wij voor een camouflagejas met bijbehorende pet. Zelf zorgen voor een "oude" lange broek en stevig schoeisel. Voor binnen spelen nemen we geen jassen mee.

terug naar boven

Is er ook uitleg vooraf?

Om te spelen moeten we natuurlijk uitleggen hoe de apparatuur werkt.Daarom hebben we ca. 25 minuten vooraf nodig om dit uit te leggen. Zodoende kan iedereen maximaal van de speeltijd kunnen genieten.

terug naar boven

Hoeveel opbouwtijd is er nodig?

Dit is sterk afhankelijk van het gekozen pakket. Spelen in het bos, weinig opbouwtijd, ca. 10 minuten. Voor licht/geluid zijn we ca. 60 minuten nodig. Voor een opblaasbaar veld ca. 90 minuten.

terug naar boven

Welke voorzieningen zijn er nodig?

Voor buiten spelen, met of zonder opblaasveld, hebben we geen voorzieningen nodig, we zijn dan volledig selfsupporting. Voor geluid/licht hebben we een aantal stroom aansluitingen nodig. Tevens een tafel waarop enkele apparatuur kan worden geplaatst.

terug naar boven