• Bel 0900-1234682
    en reserveer
  • of mail
Gotcha outdoor lasergame spel
u bevindt zich hier: home » het spel

Het spel

Binnen of buiten lasergamen

Binnen lasergamen
Om binnen te spelen is er een ruimte benodigd waarin voldoende mogelijkheden zijn om je als speler te verschansen. Je wilt immers niet meteen worden geraakt. Voor extra sfeer is plaatsing van licht- en rook effecten natuurlijk helemaal te gek. Indien daarbij de nodige opzwepende muziek is toegevoegd zullen de spelers een onvergetelijk spel spelen.
Zelf zorgen voor geluid en licht is mogelijk. Zijn deze mogelijkheden niet aanwezig, dan kan Gotcha hiervoor zorg dragen.

Buiten lasergamen
Helemaal top is het spelen in een stuk bos, lekker in de vrije natuur kruipen, sluipen en hollen. Een stuk bos van ca. 1 ha. is voldoende om maximaal van het spel te kunnen genieten.

Indien gebruik wordt gemaakt van een bosgebied adviseren wij om vooraf te overleggen met de eigenaar of beheerder of spelen op dit terrein toegestaan is. Bij het spelen in een bosgebied verzorgt Gotcha een camouflagejack met bijhorende pet. Wij adviseren zelf te zorgen voor een “oude” broek en stevig schoeisel.

Is er geen bos voorhanden maar wel een buitenruimte dan kan Gotcha zorgen voor de nodige obstakels. Wij nemen dan opblaasbare elementen mee. Hiermee kunnen we een uitdagend speelveld maken. Kijk op het overzicht van de prijzen voor de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden en tarieven

Spelvormen

Death Match
Dit spelen we in in teamverband, dus worden er twee teams gemaakt, waarbij het team dat na de verstreken tijd de meeste tegenstanders uitgeschakeld heeft de winnaar is.

Destroy the Captain
Van elk team wordt een captain aangesteld. Deze wordt herkenbaar gemaakt. Het team dat als eerste de captain van de tegenstander heeft uitgeschakeld is de winnaar.

Sniper
Er worden teams gemaakt van 2 personen, het team dat als laatste overblijft is het winnende team.